De Steegsche Hoeve
Bed & Breakfast

Welkom in onze B&B

De Steegsche Hoeve ligt aan de rand van het Brabantse dorp Schijndel. Midden tussen het boerenlandschap en de groenrijke natuur van de Meierij. Een omgeving met oneindig veel mooie fietsroutes en wandelmogelijkheden. Houdt u meer van de stad? Binnen no time bent u in een van de populaire steden Den Bosch of Eindhoven. Gezellig Genieten met een grote 'G'!

Over Ons

Wij zijn Harold en Mariette. Samen met onze dochter Nicole en hond Luna heten wij u van harte welkom in onze B&B de Steegsche Hoeve te Schijndel.

Altijd gefascineerd door gelukszoekers die hun leven volledig omgooien, hebben ook wij besloten de sprong in het diepe te wagen en onze droom na te jagen. 

Het roer om, bouwval gezocht, verbouwen of verhuizen, help mijn man is klusser...we hebben het allemaal ervaren, met als uiteindelijke doel een droomhuis op het platteland en een eigen Bed & Breakfast. 

Wij doen er alles aan om voor u een fijn verblijf te verzorgen!

Onze B&B

De afgelopen 2 jaar hebben wij hard gewerkt om van een vervallen voorhuis met koeienstal, onze eigen woonboerderij met twee gastenverblijven te realiseren. Een ontzettend intensief en groots familieproject, waarbij ook onze (klein)kinderen de handen uit de mouwen hebben gestoken. Trots op het resultaat hopen wij hier met plezier te gaan wonen, van de mooie omgeving te genieten en gasten te ontvangen. 

Benieuwd naar de transformatie? Bekijk ons fotoboek!